Thursday,
July 20, 2017

8:00am – 9:00am (1 hour)
First Eat Some Breakfast, Then Conquer Marketing

9:00am – 9:15am (15 mins)
Welcome Remarks

9:15am – 9:35am (20 mins)

Keynote

New Beginnings: Building a Kids Brand from the Ground Up

Speaker: Miki Barardelli, CEO at KidBox

9:35am – 9:55am (20 mins)

Presentation

The Strategy and Tactics Needed to Achieve Customer Acquisition at Scale

Speaker: Danny Kourianos, SVP Product at Rakuten Marketing

10:00am – 10:30am (30 mins)

Panel

Breakthrough Marketing Strategies That Convert

Moderator: Andrea Wasserman, Consultant at Captain Customer

Speakers:
Lewis Gersh, CEO at PebblePost
Charlie Cole, CDO at Tumi & Samsonite
Sarah Dorsett, VP Ecommerce at Century21
Nick Stafford, COO at Leesa

10:30am – 11:00am (30 mins)
Panel

Panel

Agency 2.0: New Models for Working with Agencies

Moderator: Melissa Campanelli, Editor-in-Chief at Total Retail

Speakers:
Jessica Jacobs, Director of Marketing at Wayfair
Prama Bhatt, VP of Ecommerce at Ulta
Jesse Eisenberg, VP of Client Services at Elite SEM

11:00am – 11:10am (10 mins)
Break: It’s Like Recess, But With Coffee

11:10am – 11:30am (20 mins)
Breakout Session 1

Acquisition Marketing Tactics Track

Location: Hub One

Audience Hacking: Finding A Needle in A Haystack

Speaker:
David Berkowitz, Chief Strategy Officer at Sysomos

Content & Social Track

Location: Forum A

Just Press Play: Spartan’s Muscular Use of Video and Multi-Media Marketing 

Speaker:
Gregory McEachern, VP of Brand Marketing at Spartan Race

Customer Experience for Acquisition Track

Location: Forum B

Right Place, Right Time: Creating The Real Time Relevance Millennials Demand

Speaker:
Sarah Henry, Sr Director, Channel Marketing Strategy at The Vitamin Shoppe
Jean-Christophe Hermann, EVP at Valtech

11:35am – 11:55am (20 mins)
Breakout Session 2

Acquisition Marketing Tactics Track

Location: Hub One

Driving Scaleable Relationships With Influencers and Digital Partnerships

Speaker:
Robert Glazer, CEO at Acceleration Partners

Content & Social Track

Location: Forum A

5 Facebook Tactics That Get You Customers Now

Speakers:
Emily Hickey, Co-Founder at InstantAdCopy.com

Customer Experience for Acquisition Track

Location: Forum B

AI-Driven Insights Any Retailer Can Use from Luxury Brand Cosabella

Speakers:
Guido Campello, CEO at Cosabella
Gurmeet Lamba, COO & GM at Sentient Technologies

12:00pm – 12:20pm (20 mins)
Breakout Session 3

Acquisition Marketing Tactics Track

Location: Hub One

Growing Beyond Your Father’s Search Program

Speaker:
Jason Corpus, VP Marketing & Corporate Stategy at A.M. Leonard
Paul Weinstein, VP Operations & Client Services at Wheelhouse/DMG

Content & Social Track

Location: Forum A

Unlocking the Next Wave in Digital Commerce with Visual Content

Speakers:
Callie Canfield Worthington, Senior Director-Global Marketing Communications at David’s Bridal
Laurie Weisberg, CRO at Curalate

Customer Experience for Acquisition Track

Location: Forum B

5 Ways to Increase Profitability with Emerging Chat and Voice Platforms

Speaker:
Fang Cheng, CEO at Linc Global, Inc.

12:20pm – 1:40pm (1 hour 20 mins)
Lunch: Eat, Meet, and Be Merry

1:40pm – 2:00pm (20 mins)

Presentation

Looking Into the Crystal Ball: Predicting the Future of Your Marketing Spend

Speaker: Dana Telsey, CEO at Telsey Advisory Group

2:00pm – 2:30pm (30 mins)

Panel

Get Ahead: What’s New & What’s Next in Retail

Moderator: Veronika Sonsev, Partner at Chameleon Collective

Speakers:
Jon Nordmark, CEO at Iterate.ai
Pano Anthos, Managing Director at XRC
Melissa Grillo Aruz, VP Platform at Forerunner Ventures

2:30pm – 3:00pm (30 mins)

Panel

Going Beyond Bots! Using AI to Work Smarter

Moderator: Amy Africa, CEO at Eight by Eight

Speakers:
Cathy Beaupain, President at Dermstore (Target)
Nilofer Vahora, VP Licensing & Innovation at Rebecca Minkoff
Graham Cooke, CEO at Qubit

3:00pm – 3:10pm (10 mins)
Break: Recharge and Refresh

3:10pm – 3:30pm (20 mins)
Breakout Session 1

Attribution & Measurement Track

Location: Forum B

Finding the Real ROI: Solving the Challenge of Multi-channel Attribution

Speaker:
Adam Schwartz, COO at TeePublic

Loyalty Track

Location: Hub One

Going Beyond Loyalty Programs to Retain Your Customers

Speaker:
Pini Yakul, CEO at Optimove

Amazon & Other Marketplaces Track

Location: Forum A

If You Can’t Beat Them, Join Them! The Secrets to Selling on Amazon

Speaker:
Ryan Craver, SVP Emerging Brands, Licenses, Digital Strategy at Lamour

3:35pm – 3:55pm (20 mins)
Breakout Session 2

Attribution & Measurement Track

Location: Forum B

Ashley Stewart Sharpens the Pencil on Customer Acquisition KPI’s

Speaker:
Julie Daly, VP Digital Commerce at Ashley Stewart
Udayan Bose, CEO at NetElixir

Loyalty Track

Location: Hub One

Loyalty is Mobile, Mobile is Loyalty: The 4 Key Steps to Winning the Mobile Moment

Speaker:
David Myers, Co-Founder and COO at mParticle

Amazon & Other Marketplaces Track

Location: Forum A

Don’t Turn Away 27% of Your Customers! 3 Steps to Successful Global Expansion

Speaker:
Amir Schlachet, Co-Founder & CEO at Global-e

4:00pm – 4:20pm (20 mins)

Presentation

Un-marketing at T-Mobile: How the Uncarrier Does Agile Marketing

Speakers:
Peter Francis, VP Digital Gowth & Acquisition at T-Mobile
Jim Ewel, Interim CMO at Peel The Layers

4:20pm – 4:40pm (20 mins)

Presentation

How To Make Amazon’s “Four Pillars” of Success Work For You

Speaker:
Jeffrey Eisenberg, Author and CEO at BuyerLegends.com

4:40pm – 5:00pm (20 mins)

Closing Keynote

How Do You Grow Brick & Mortar in a Digital World?

Speaker:
Nic Vu, CEO at Comoto (RevZilla)

5:00pm – 5:40pm (40 mins)
Roundtables/Mentoring Sessions

5:40pm – 6:30pm (50 mins)
Cocktails and Connections